Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv och rymlig takvåning på bästa solläge utmed golfbanan - Sold

Fakta Bilder

235m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta mycket vackra och högklassiga boende fördelar sig över hela 235m2 och har 3 dubbelsovrum med tillhörande badrum ensuite. Från den eleganta entrén ser ni ut över det mycket stora och ljusa vardagsrummet och den rymliga matsalsplatsen som inramas av stora panoramafönster som leder ut till den generösa terrassen på hela 50m2. Terrassen är delvis inbyggd med mycket vackra träbjälkar och utsikten över golfbanan och bergen runtomkring är strålande. Terrassen har också ett utmärkt sydvästläge med härlig eftermiddags- och kvällssol. På höger sida om entrén finner ni det stora rymliga, fullt utrustade köket. På entréplan finns 2 stora rymliga sovrum och utanför entrén leder en trappa upp till det tredje sovrummet med tillhörande badrum. I hela våningen finns golvvärme samt varm och kall AC. Ni har också ett inbyggt garage och ytterligare en parkeringsplats utanför. Takvåningen ligger i en mycket exklusiv fastighet som är â€gated†och har ett underbart poolområde och är granne med den fina och exklusiva golfbanan i Santa Ponsa. Ni finner också på gångavstånd den eleganta Santa Ponsa Country club med sina tennisbanor, restaurang och underbara SPA. Inom 5 minuters bilväg har ni flera restauranger, affärer samt 2 marinor.

 • Boyta

  235m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7074
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: