Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Luksus penthouse i Puerto Andratx med tilgang til sjøen og overbevisende ha - Sold

Fakta Bilder

123m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

På absoluta toppläge med vidunderlig utsikt finner ni denna lyxiga takvåning i en privat anläggning med direktutgång till Medelhavet och stort poolområde i Puerto Andratx. Våningens bostadsyta är 123 kvm med en takterrass på 65 kvm och ytterligare en solterrass på 13 kvm som sträcker sig utmed hela fasaden. Bostaden består av ett rymligt vardagsrum, matsal, ett fräscht och fullt utrustad öppet kök med anslutning till matsalen, 4 sovrum, varav 2 sovrum har sina egna mycket luxuösa badrum, samt ett separat badrum. Från entrén leder en trappa upp till den praktfulla takterrassen med jacuzzi, bastu och grillplats. Våningen har mycket hög standard med smakfulla inredningsdetaljer som konstnärliga väggmålningar, parkettgolv, luftkonditionering varm/kallt, isolerglasfönster samt en p-plats. Läget är perfekt helt nära till Puerto Andratxs småbåtshamn, restauranger, barer och butiker. Det är också korta avstånd till ett flertal golfbanor och badplatser. Till Palma stad är det inte mer än 20 minuters bilfärd.

 • Boyta

  123m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2109
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: