Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Flott hage leilighet i svært etterspurt bolig svært nær den kongelige Bendi - Sold

Fakta Bilder

95m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Välkommen till en charmig våning som ligger i ett synnerligen efterfrågad residens i det fashionabla Bendinat och har egen liten trädgård varifrån utsikten mot den intilliggande golfbanan är rofylld och trivsamt. Våningens 95 kvm fördelas på ett ljust vardagsrum med matplats och med utgång till den 66 kvm stora solterrassen, ett komplett utrustat kök, masterbedroom med badrum en suite samt ytterligare 2 sovrum och ett separat badrum. Bostaden är utrustat med luftkonditionering i vardagsrummet. Ett förråd och en garageplats tillhör lägenheten. Den trevliga exklusiva anläggningen är omgiven av en färgglad trädgård och en stor gemensam swimmingpool. Från området har man direktutgång till Bendinats kungliga golfbanan. I närområdet finns den eleganta yachthamnen av Portals Nous med exklusiv shopping, gourmetrestauranger, barer och ett flertal fina badstränder. Ett perfekt boende för salta golfentusiaster.

 • Boyta

  95m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  8143
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: