Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljuvlig trädgårdslägenhet i lugn omgivning och med vacker havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

50m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välkommen till en förtjusande lägenhet med egen liten trädgårdstäppa och fin havsutsikt som befinner sig i ett exklusivt och lugnt bostadskomplex i Nova Santa Ponsa med en underbar gemensam poolanläggning i en subtropiskt anlagd trädgård. Våningen är på välplanerade 50 kvm med en mysig uteplats på 15 kvm och består av ett vardagsrum med matplats, ett pentry, 2 sovrum och ett badrum. Lägenheten är utrustad med luftkonditionering varm/kallt, internetanslutning och en p-plats i området. Läget är perfekt för golfentusiaster med inte mindre än 3 golfbanor och den exklusiva Santa Ponsa Country Club runt hörnet. Orten Santa Ponsa med sin breda sandstrand, småbåtshamn och många fritidsaktiviteter ligger bara 5 minuters bilväg bort. Till Palma stad tar det ca 15 minuter med bilen.

 • Boyta

  50m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2158
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: