Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilfull modern våning med exklusiv inredning och fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

100m2 1 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den mycket smakfullt formgivna våningen erbjuder en härlig panoramavy över havet och Palmabukten i San Augustin. Våningen har ett utmärkt läge i sydvästlig riktning och nära Palma stadscentrum och är på 100 kvm i öppen planlösning där vardagsrummet, matsalen och det komplett utrustade köket skapar ljus och rymd. Från den soliga terrassen på 8 kvm är utsikten bedårande. I övrigt har lägenheten ett sovrum med inbyggda garderober och ett fantastiskt stort badrum med jacuzzi och golvvärme. Samtliga rum har vackra ekgolv i mycket hög kvalitet. Våningen säljs inklusive de exklusiva italienska designer möbler. För övrigt är våningen utrustad med centralvärme (gas), isolerglasfönster och luftkonditionering varm/kallt. En p-plats tillhör lägenheten. I det attraktiva bevakade bostadskomplexet finns en gemensam utomhuspool och träningslokal. Den lilla orten San Augustin med en stor båthamn och ett komplett utbud av affärer, barer och restauranger ligger bara 5 minuters bilresa från Palma stad. Den fina sandstranden i Cala Mayor, flera golfbanor och den lyxiga yachthamnen Puerto Portals med sina exklusiva butiker finns i närområdet.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  6502
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: