Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Appartement i första linjen mot havet och med en fantastiskt utsikt i Camp - Sold

Fakta Bilder

95m2 2 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Charmig och ljus lägenhet i första linjen mot havet belägen i ett välkött bostadsområde med strålande havsutsikt. Bostaden är på 95 kvm och består av stort sällskapsrum med matplats och utgång via stora, höga dörrar till den soliga 20 kvm stora balkongen varifrån man har en härlig utsikt över det fina poolområdet och havet. Köket är modernt och och komplett utrustad. Det finns 2 sovrum, båda med bad en-suite samt ytterligare ett separat badrum. Lägenheten har golvvärme och en skyddad parkeringsplats.

Camp de Mar är en liten, exklusiv ort med en mycket bra golfbana och en liten sandstrand. Med bilen tar det ca 10 minuter till den populära marinan Puerto Andratx med restauranger, barer och affärer.

 • Boyta

  95m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  90005
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: