Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Närmare havet kan man inte bo ! Mycket bra pris för en lägenhet i första li - Sold

Fakta Bilder

65m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Med kanonläge direkt vid havet i ett elegant bostadskomplex och med direktutgång till havet och stranden finns denna våning på 65 kvm med ett vardagsrum/matplats, ett komplett utrustad kök, 2 dubbelsovrum och 2 badrum, varav ett är en-suite. Lägenheten ligger mot sydost och erbjuder en terrass på 8 kvm med underbar vy över Palmabukten och ända bort till Mariventpalatset som är den spanska kungafamiljens sommarresidens. I den trevliga trädgården finns ett mycket stort gemensamt poolområde och en restaurang.

San Agustin har mycket god kommunikation till Palma stad som ligger på bara 5 minuters avstånd. I orten finns många affärer, barer, restauranger, nattliv och en stor fin sandstrand i Cala Mayor. I närområdet hittar man ett flertal golfbanor och den eleganta fritidshamen i Portals Nous.

 • Boyta

  65m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104096
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: