Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Stilig våning i exklusiv residens med fantastiskt poolområde - Sold

Fakta Bilder

110m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välkommen till ett boende skapat för dig som vill bo bekvämt, bekymmersfritt och med det lilla extra i ett eftertraktad residens i Nova Santa Ponsa med underbar trädgårdsanläggning och härligt poolområde. Den vackra våningen är på 110 kvm med en skön inbyggd terrass på 20 kvm och omfattar ett ljust och rymligt vardagsrum med matsalsdel, ett komplett utrustad och modernt kök med grovkök intill, masterbedroom med badrum en-suite och med utgång till terrassen samt ytterligare 2 sovrum och ett separat badrum. Våningen är mycket komfortabel med centralvärme, golvvärme i badrummen, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning och videoövervakning. En garageplats i källarplan och ett närliggande förråd tillhör våningen. Det är nära till Santa Ponsas 3 golfbanor och det tar bara några minuters bilfärd till fina badstränder och den trevliga marinan Port Adriano.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  8110
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: