Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med direkt access till stranden och med stora soliga terrasser - Sold

Fakta Bilder

82m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna lägenhet med på 90m2 boyta och hela 60m2 terrasser fördelar sig över 2 sovrum och 2 badrum ligger på bästa läge i Illetas med direkt access ut till stranden och det vackra poolområdet. Det vackra och ljusa vardagsrummet har stora panoramafönster och utanför finner ni 2 terrasser på vardera 30m2. Den totala terrassytan är på 60m2 med utsikt över den vackra stranden i Illetas. Från den ena terrassen har ni direkt access ut till poolområdet. Båda sovrummen är väl tilltagna med tillhörande eleganta badrum i marmor. Till lägenheten finns en egen privat parkering och ett förråd. I fastigheten har ni också ett vackert poolområde. I området finner ni fina stränder, butiker, affärer och restauranger på gångavstånd. Palma stad ligger bara 8 minuter bort, kungliga Bendinat golfbana och det fashionabla Puerto Portals bara 4 minuters bilväg bort.

 • Boyta

  82m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  7062
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: