Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sjarmerende leilighet med flott solterrasse i vakre Middelhavet bolig - Sold

Fakta Bilder

88m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna mycket trevliga lägenhet är en del av ett vackert residens i Nova Santa Ponsa med en subtropisk trädgård och ett fantastiskt poolområde. Våningens boyta är på 88 kvm, en inbyggd terrass på 15 kvm och en lika stor öppen solterrass. Bostaden omfattar ett stort vardagsrum med öppen spis och med utgång till den sköna solterrassen, ett komplett utrustat kök samt två sovrum och två badrum. Det största sovrummet har utgång mot terrassen. Övriga faciliteter av detta bekväma boende är bl.a. tvåglasfönster, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme samt en garageplats under jord med ett förråd intill. I omedelbar närhet finns underbara sandstränder, tre golfbanor och ett stort utbud av affärer, restauranger och barer.

 • Boyta

  88m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  5112
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: