Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik nybyggd lägenhet med direkt tillgång till havet med underbar havsutsik - Sold

Fakta Bilder

110m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Lavin-Estates har fått i uppdrag att lansera ett helt unikt projekt i eftersökta San Augustin. Ett unikt tillfälle att förvärva en exklusiv tak våning direkt vid havet. Högt i tak, stora fönster, bästa byggmaterial och en underbar panorama havsutsikt – bättre kan det inte bli. Detta nybyggda projekt ligger direkt vid stranden i St Agustin, endast 5 minuters bilfärd från Palma. Lägenheten har tre sovrum och tre badrum. Välkommen till ett ljust och öppet vardagsrum och ett kök som är utrustat med endast de bästa vitvarorna från Miele. Lägenheten har en underbar terrass och en underbar panorma havsutiskt. Allt som allt så har byggnaden endast sju lyxiga lägenheter som alla kommer att vara utrustade med; luftkonditionering kall/varm och under golv värme. Här kommer ni att finna en vacker och välskött trädgård, utomhus pool samt en inomhuspool och bastu, parkering och hiss. Detta är ett bygg projekt vilket betyder att du som köpare kan bestämma dina materialval helt själv och vara involverad i projektet från början till slut. Det är unikt på Mallorca att kunna ha inflytande i designen och layouten av ert dröm hem. Projektet kommer att starta i slutet av 2015 och tillträde våren 2017. Detta är ett väldigt unikt tillfälle att investera i en frontlinje fastighet i en av Mallorcas med populära områden.

 • Boyta

  110m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  104301
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: