Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv Penthouse-våning vid havet och blick över den exklusiva yachthamne - Sold

Fakta Bilder

268m2 5 Sovrum i Portixol - Sold

Lavin-Estates kan idag erbjuda en unik möjlighet att förvärva en mycket flott takvåning under byggnation i exklusivt Frontline-lägenhetskomplex vid havet på hamnpromenaden i Palma – Portixol. Färdigställandet och överlämnandet av takvåningen planeras till oktober 2015. Takvåningens boyta är 268 kvm, en 58 kvm stor terrass samt den stora takterrassen på 100 kvm. Lägenheten kommer att förses med ett rymligt och ljust vardagsrum och matsal med utgång mot terrassen mot havet, ett komplett utrustat kök med angränsande grovkök, en gästtoalett samt fem sovrum och fem badrum. Övriga faciliteter som lägenheterna kommer att förses med är luftkonditionering varm/kallt, isolerglas, trägolv i rummen, centralvärme, porttelefon med video, alarmsystem, en garageplats samt en p-plats utomhus. Det eleganta bostadskomplexet kommer att få en tennisbana och ett gemensamt poolområde och finns i nära anslutning till vackra sandstränder och utsökta restauranger, barer och butiker. Stranden i Ca’n Pere Antoni är också bara några steg bort.

 • Boyta

  268m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2627
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: