Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant villa med strålande panoramavy över Medelhavet - Sold

Fakta Bilder

240m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Detta smakfulla och soliga hem med en separat gästvåning ligger inbäddad i de grönskande kullarna nära Puerto Andratx med en underbar utsikt mot havet. Den härliga prunkande trädgårdstomten är på 1200 kvm, själva huset har en bostadsyta på 240 kvm med ett flertal terrasser mot söder och består av: stor hall, ett generöst sällskapsrum med matsalsdel, ett komplett utrustad kök, gäst-wc, 4 trevliga sovrum, varav 3 har badrum en-suite. Stora höga dörrpartier öppnar sig mot den delvis inbyggda terrassen med sol hela dagen, en vacker formad pool samt en fast grillplats. Den separata gästvåningen består av vardagsrum, pentry, ett sovrum och ett badrum. Villan har bl.a. centralvärme, ett garage och en p-plats. Den exklusiva hamnen av Puerto Andratx med restauranger, affärer och caféer når man med bilen på bara några minuter. Till Palma stad och ett flertal golfbanor är det ca 20 minuter.

 • Boyta

  240m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  90025
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: