Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Middelhavet villa med havutsikt omgitt av en Middelhavet palm hage - Sold

Fakta Bilder

380m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Den charmiga 2 445 kvm stora fastigheten finns i Costa d´en Blanes och erbjuder en vacker utsikt över havet, en subtropisk trädgårdsanläggning med bl.a. stora palmer och välväxta cypresser samt en fin njurformad swimmingpool. Bostadsytan är på 380 kvm med både öppna och överbyggda terrasser på sammantaget 65 kvm. Villan innehåller i entréplan: en välkomnade elegant hall, en rymlig salong och matsal med öppen spis, ett komplett utrustad stort och vackert kök med köksö och matplats, TV-rum, ett kontor, ett grovkök och en gästtoalett. I övervåningen finns ett stort sovrum med tillhörande badrum, klädkammare och fantastiskt utsikt över Palmabukten, ytterligare tre sovrum, alla med sina egna badrum. Den exklusiva utrustningen av villan inkluderar centralvärme, bevattningssystem för trädgården, porttelefon med video samt ett dubbelgarage och en carport. Den fashionabla marinan Puerto Portals med flotta restauranger, barer och lyxiga butiker nås på bara 3 minuter med bil.

 • Boyta

  380m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  4027
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: