Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmfull, soligt radhus med takterrass och härlig havsutsikt i exklusivt b - Sold

Fakta Bilder

100m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta förtjusande radhus är på 100 kvm, en altan på 15 kvm och med en stor takterrass varifrån man har en underbar utsikt mot den grönskande omgivningen och ända bort mot Medelhavet. I huset finns i bottenplan ett soligt vardagsrum med öppen spis och matplats, ett komplett utrustad kök, samt ett gäst-wc. Det övre planet är inrett med 2 sovrum med badrum en-suite och har en balkong. Huset helrenoverades 2005 med bl.a. golvvärme. Ett garage och en p-plats kompletterar. Detta fina område har en stor och stilfull utformad gemensam pool i en underbar grönskande trädgård. Ett flertal badstränder, fritidshamnar, golfbanor, hotell och affärer finns i närområdet. Till Palma är det ca 15 minuter med bilen.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  90027
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: