Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbar ljus och välplanerad trädgårdslägenhet med fin havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

64m2 1 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Denna mycket fina trädgårdslägenhet med ett sovrum och ett badrum ligger i en mycket fin fastighet med ett fantastiskt poolområde och havet utanför dörren. Den fördelar sig över ett sovrum, badrum och ett vardagsrum med direkt access ut till den överbyggda terrassen och er egen privata trädgård. Till lägenheten har ni också en egen privat parkering. Nova Santa Ponsa är känt för sina fina golfbanor, i området finner ni också flera marinor, en fin liten sand strand och från fastigheten har ni restauranger och affärer inom gångavstånd.

 • Boyta

  64m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  7076
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: