Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sjarmerende villa i landet bestemt stil med drømmeaktig Middelhavet hage - Sold

Fakta Bilder

280m2 4 Sovrum i Genova - Sold

Att bo på landet i den pittoreska byn Genova och ändå nära strandlivet och Palmas pulserande nöjes- och kulturliv förenar det bästa av två världar. På en tomt om 1 296 kvm ligger detta mysiga hus i Fincastil med en boyta av 280 kvm samt både öppna och överbyggda uteplatser på tillsammans 150 kvm. Husets två våningsplan är mycket hemtrevliga i typiskt mallorquinsk stil med träbjälkar i taken, fönsterluckor och golv i natursten och innehåller i entréplan: vardagsrummet, matsalen, det komplett utrustade köket, huvudsovrummet med eget badrum och klädkammare, ytterligare ett sovrum med eget badrum samt ett arbetsrum. I övervåningen finns en snygg gästvåning som har vardagsrum med matplats, ett öppet kök och 2 sovrum med egna badrum. Huset har en underbar takterrass med havsutsikt. I den kärleksfull anlagda trädgården finns en med takmålningar utsmyckad bodega och en liten stuga som för tillfället tjänstgör som kontor. Den fabulösa 40 kvm stora swimmingpoolen och den romantiska pation i trädgården inbjuder till sköna avkopplande stunder. Huset är ombonad och komfortabel med centralvärme (gas), luftkonditionering varm/kallt och automatiskt bevattningssystem för trädgården samt två p-platser.

 • Boyta

  280m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  4015
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: