Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vakker eiendom med fantastisk panorama utsikt og separat gjesteleilighet - Sold

Fakta Bilder

320m2 3 Sovrum i Calvia - Sold

Med en strålande panoramavy över berglandskapet och ända bort mot Paguera, Santa Ponsa och Medelhavet ligger detta vackra hus i den idylliska villaorten Son Font i Calvia på en friköpt tomt om ca 4 000 kvm. Själva huset är 320 kvm stor med sköna terrasser både med och utan tak på sammanlagt ca 150 kvm och innehåller i entréplan: välkomnade hall, salong med öppen spis och bibliotek, ett komplett utrustat modernt kök med plats för frukostbord och en matsal i vinterträdgården intill med golvvärme och med utgång till terrassen, grovkök. På detta våningsplan finns också utgång till garaget med plats för 2 fordon. I övervåningen befinner sig det generöst utformade huvudsovrummet med stort och elegant badrum en-suite, bastu och jacuzzi samt utgång till en stor solig terrass. Ett separat gästappartement med 2 sovrum, gemensamt badrum och egen terrass ligger också i övre plan. I den vackra trädgården med subtropisk växtlighet finns en swimmingpool, ett sommarkök med matplats under tak, grill och öppen spis. Den eleganta villan är försedd med högklassiga italienska naturstengolv, centralvärme (oljeeldning), isolerglasfönster, alarmanläggning, videoövervakning och automatiskt bevattningssystem för trädgården.

 • Boyta

  320m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2328
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: