Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lovely Middelhavet bopel i idylliske beliggenhet med drømmeaktig utsikt ove - Sold

Fakta Bilder

206m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Detta romantiska hus i fincastil ligger i hjärtat av den lilla byn S’Arraco. Tack vare närheten till Puerto Andratx som förbinder det idylliska mallorquinska lantlivet på ett idealiskt sett med kustortens fördelar och dess många utsökta restauranger, barer, shopping och internationell puls. Fastighetens tomtareal är på 3 250 kvm med ett fantastiskt poolområde och en vackert anlagd trädgård. En överbyggd uteplats på 25 kvm och 150 kvm öppna terrasser kompletterar. Bostadsytan på 206 kvm fördelas på tre våningsplan och omfattar i entréplan: ett rymligt vardagsrum och matsal med braskamin som förser hela huset på vintern med värme, ett komplett utrustad öppet kök, grovkök och ett sovrum som för närvarande används som kontor. Nästa alla rum på detta våningsplan har utgång mot solterrassen och poolområdet. En trappa upp ligger huvudsovrummet med badrum en suite samt ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. I bottenplan finns ett extra rum som är perfekt att användas som gym eller lekrum. Övriga faciliteter av detta hemtrevliga boende är bl.a. tvåglasfönster, en vedspis, automatiskt bevattning av trädgården, ett garage och diverse p-platser utomhus.

 • Boyta

  206m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2551
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: