Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Middelhavet eiendom i eksklusivt område med panoramautsikt over landskapet - Sold

Fakta Bilder

178m2 3 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Detta vackra hem i typisk Otzoup-stil, omgiven av en färgrik trädgård, tronar högt över havet i det omtyckta Camp de Mar och erbjuder ett fantastiskt poolområde, härliga solterrasser, en romantisk innergård och inte att förglömma den fria sikten över havet och bergen på sydvästra Mallorca. Egendomens tomtareal är 2806 kvm varav bostadsytan 178 kvm och de både öppna och täckta terrasserna upptar tillsammans 140 kvm. I entréplan finns den rymliga salongen med utgång till terrassen, ett komplett utrustat kök, matsal, 2 sovrum, båda med egna badrum s.k. en-suite, gästtoalett samt ett grovkök. I bottenvåningen finns ytterligare ett sovrum med ett separat badrum. Detta våningsplan har egen ingång och lämpar sig därför mycket väl som gästvåning. Dessutom finns här ett 50 kvm stort rum, också det med egen ingång som kan omvandlas för egna behov. Huset är mycket komfortabel och är försedd med bl.a. centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, 2-glasfönster, bevattningsanläggning för trädgården samt en carport för 2 fordon. En stor golfbana finns helt nära och det tar bara en två minuters biltur till det pittoreska Puerto Andratx med mysiga restauranger, barer och shopping. Palma stad nås på 20 minuter.

 • Boyta

  178m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2438
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: