Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Storslått penthouse i eksklusive bolig med drømmeaktig stor solterrasse og - Sold

Fakta Bilder

145m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Med fin havsutsikt och överblickande ett av tre poolområden (en inomhuspool) ligger den eleganta Penthousevåning med en boyta på 145 kvm som innehåller ett generöst vardagsrum/matsal med öppen spis och med utgång mot en härlig solterrass, ett modernt och komplett utrustat kök, huvudsovrummet med badrum en suite och terrasstillgång, samt ytterligare två sovrum, ett med badrum en-suite och ett separat badrum. En spiraltrappa leder upp till den magnifika takterrassen med panoramautsikt över hav och land. Dessutom finns det ytterligare en solig terrass. Övriga faciliteter och utrustning är bl.a. luftkonditionering varm/kallt, marmorgolv, golvvärme i badrummen, porttelefon med video, en garageplats samt ett förråd. I det exklusiva villaområde Bendinat ligger detta välskötta bostadsområde omgiven av härliga subtropiska trädgårdar.å promenadavstånd hittar man matbutik, restauranger och caféer och den kungliga golfbanan Royal Bendinat. Till den eleganta yachthamnen Puerto Portals med förträffliga restauranger och exklusiva butiker tar det inte mer än 5 minuter med bil. Ett flertal vackra sandstränder finns också helt nära. Till Palma stad åker man på bara 10 minuter.

 • Boyta

  145m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5175
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: