Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nytt byggeprosjekt for en luksusvilla i en minimalistisk stil med utsikt ov - Sold

Fakta Bilder

250m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den magnifika fastighet på 1003m2 ligger i Puerto Andratx och åtnjuter fullständig avskildhet och en fantastisk vy över Medelhavet. Detta licensklara projekt innefattar byggnation av en modern villa med en boyta på ca. 250m2. Utöver detta kommer fastigheten att ha ett flertal öppna och täckta terrasser på en total yta av ca 68m2 samt en fantastisk swimmingpool. Boytan är fördelad över två våningar och endast exklusiva material av toppkvalité och finish kommer att användas. Planlösningen ser ut som följer: På bottenvåningen kommer det att finnas 3 sovrum där samtliga kommer att få ett eget anslutande badrum, ett grovkök med tvättmaskin och all nödvändig utrustning samt ett teknikrum. På bottenvåningen kommer det också att finnas ett stort och rymligt vardagsrum/matsal med braskamin, ett fullt utrustat kök, receptionsutrymmen och en gästtoalett.Nästan alla rum på detta våningsplan öppnar mot den enastående solterrassen och den underbara swimmingpoolen. Bland de exklusiva finesserna kan nämnas centralvärme, kall/varm air condition, golvvärme, intercom video, dubbelglasade fönster, larmsystem, rörelsedetektorer, jacuzzi och ett garage. Fastigheten ligger nära Puerto Andratx’s centrum med dess imponerande marina och ett stort och brett utbud av shopping. Huvudstaden Palma ligger endasten 20 minuters bilfärd bort.

 • Boyta

  250m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5130
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: