Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fantastisk penthouse med flotte solterrasser og fantastisk havutsikt - Sold

Fakta Bilder

153m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Den moderna och mycket påkostade takvåning ligger i San Augustin och njuter av en spektakulär havsutsikt. Lägenheten är på 153 kvm, har täckta terrasser på 40 kvm och en öppen terrass på 160 kvm. Boytan är uppdelat i ett rymligt öppet vardagsrum, ett komplett utrustat kök med integrerad matplats, grovkök, huvudsovrum har eget badrum en suite och en privat solterrass med havsutsikt. Det finns ytterligare två sovrum och ett badrum. Nästan alla rum har tillgång till en underbar terrass med havsutsikt. Övriga faciliteter av den vackra lägenheten är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme och två parkeringsplatser i garaget. I bostadsområdet finns dessutom ett fantastiskt gemensamt poolområde. San Augustin ligger cirka 5 minuter från Palma och erbjuder ett komplett utbud av butiker, barer och restauranger och en underbar sandstrand i Cala Mayor. Ett flertal golfbanor och den exklusiva marinan Porto Portals kan nås inom några minuter med bilen.

 • Boyta

  153m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  9024
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: