Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig villa med havsutsikt i eftersökt läge och fantastiskt poolområde - Sold

Fakta Bilder

293m2 4 Sovrum i Cas Catala - Sold

Den inbjudande villan i Medelhavsstil ligger i Ca’s Catala med en drömlik havsutsikt. Fastighetens tomtareal är 1340 kvm, bostadsytan ca 293 kvm, diverse överbyggda och öppna terrasser på 99 kvm, en fabulös swimmingpool och en välvårdad trädgård. Husets två våningsplan omfattar i entréplan ett rymligt vardagsrum med öppen spis, en matsal, ett komplett utrustat kök, grovkök, gästtoalett och ett arbetsrum. En trappa ned finns huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom, ett sovrum med badrum en suite samt ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. Samtliga rum har access till solterrasserna och till det underbara poolområdet. I anslutning ligger ett poolhus som kan användas som gäststuga eftersom det finns ett sommarkök, ett sovrum och ett badrum installerad. Övriga faciliteter och utrustning som detta förtjusande hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, isolerglas, video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården, en patio, grillplats samt ett garage och diverse p-platser ute. Bostaden ligger helt nära till den kungliga golfbanan av Bendinat, den exklusiva marinan Puerto Portals och fina sandstränder.

 • Boyta

  293m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2660
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: