Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Storslagen villa med havsutsikt i eftersökt läge - Sold

Fakta Bilder

178m2 4 Sovrum i Cas Catala - Sold

Detta drömboende finns i lugnt och rofylld läge i Ca’s Catala och njuter av en hänförande utsikt över landskapet, Palmabukten och Medelhavet. Fastighetens tomtyta är på 887 kvm, boytan ca 178 kvm med ett flertal både öppna och överbyggda terrasser, en underbar pool samt en välvårdad trädgård som omger villan. Husets två våningsplan omfattar i entréplan en rymlig salong med öppen spis, en lounge, matsal, TV-rum, ett komplett inredd kök, grovkök, ett sovrum och ett badrum. En trappa upp finns huvudsovrummet med badrum en suite samt ytterligare två sovrum och ett separat badrum. Övriga faciliteter och utrustning är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, isolerglas, alarmanläggning, en grillplats samt ett garage. Den kungliga golfbanan av Bendinat, den exklusiva marinan Puerto Portals och ett flertal fina badstränder finns i närområdet.

 • Boyta

  178m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7119
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: