Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus och inbjudande lägenhet med fina solterrasser i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

140m2 2 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Detta charmerande appartement med ljuvlig solterrass på 30 kvm finns i ett mycket eftertraktat bostadskomplex i Nova Santa Ponsa med bara några minuters resväg till badstranden och småbåtshamnen Port Adriano. Bostaden är på ca 140 kvm med ett rymligt vardagsrum och matplats, det komplett utrustade köket med grovkök intill, masterbedroom med badrum en suite samt ytterligare ett sovrum med ett separat badrum. Vardagsrummet, köket och masterbedroom har utgång till den stora solterrassen. Lägenheten är mycket komfortabel och försedd med elektriska element, luftkonditionering varm/kallt, isolerglasfönster samt en garageplats. Den eleganta anläggningen erbjuder ett härligt poolområde, omgiven av en stor subtropisk trädgård. Den välkända Santa Ponsa Country Club, 3 golfbanor och ett flertal restauranger och barer finns i närheten.

 • Boyta

  140m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2360
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: