Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Underbart hus i mallorquinsk stil med gästvåning och fri havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

450m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den förtjusande fastigheten med huvudbyggnaden, gästvåning och ett litet tornhus finns i det eftertraktade Puerto Andratx och är omgiven av en vacker subtropisk patio, stora terrassområden och uteplatser och ett härligt poolområde. Panoramautsikten är betagande från alla håll. Tomtarealen är 1 450 kvm, varav bostadsytan är 450 kvm och terrasserna 120 kvm stora. Huvudbyggnaden är i 2 våningsplan och inredningsstilen är omsorgsfullt utformad. I entréplan ligger den stora välkomnade hallen, ett spatiöst vardagsrum med öppen spis, ett komplett utrustad mysigt kök med matplats och 2 ekonomiutrymmen i anslutning till köket, en matsal med öppen spis, gäst-wc samt ett förråd. Nästan alla rum öppnar upp mot de härliga solterrasserna och poolområdet. I övervåningen finns masterbedroom med öppen spis, dressingroom, badrum en-suite med jacuzzi och en privat terrass. Dessutom ligger på detta våningsplan ett arbetsrum och ytterligare 2 sovrum som delar på ett badrum. Gästvåningen har två separata ingångar och förfogar över allrum med terrass, kök och ett sovrum med badrum och uteplats. Huset är mycket hemtrevligt och är bl.a. utrustad med ett sommarkök, ett tjusigt tornhus som lätt kan bli 2 gästrum eller dyl., luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, isolerglasfönster, tempererad pool, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem, ett dubbelgarage och 2 p-platser.

 • Boyta

  450m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  80004
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: