Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik möjligthet som sällan återkommer! - Sold

Fakta Bilder

200m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Lavin Estates kan idag erbjuda en unik möjlighet att förvärva ett luxuöst duplex-penthouse med privat access till havet i Illetas, en av de mest populära bostadsområden på Mallorca. Denna lyxiga etagevåning med takterrass är just nu under byggnation av en av öns mest ansedda byggherrar. Det exklusiva bostadskomplexet får endast fem lägenheter i bästa kvalitet, ett gemensamt poolområde och en vacker trädgårdsanläggning. Lägenhetens boyta är på ca 200 kvm med ca 170 kvm sköna solterrasser och innehåller elegant salong med matsalsdel, komplett utrustat kök samt tre till fyra sovrum och flera badrum. Byggprojektet är ännu inte helt klar, så det finns stora möjligheter att utforma bostaden enligt egna önskemål. Eftersom detta är en diskret listning ber vi er att kontakta oss för bilder och detaljerad information. Färdigställandet av de exklusiva lägenheterna är planerad till slutet 2016.

 • Boyta

  200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104283
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: