Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sjarmerende byhus med drømmeaktig terrasser og fantastisk panoramautsikt ov - Sold

Fakta Bilder

85m2 2 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Från detta mysiga radhus i ett eftertraktat residens i Illetas är utsikten över Medelhavet helt bedårande. Husets 2 våningsplan har en bostadsyta på 85 kvm med både öppna och täckta terrasser på sammantaget ca 32 kvm och omfattar i entréplan: hemtrevligt vardagsrummet med träbjälkar i taket och öppen spis samt utgång till terrassen, ett komplett utrustat kök i lantligt stil med den grönskande pation utanför. Det finns också ett gästbadrum på detta våningsplan. I övervåningen ligger masterbedroom och ett sovrum till med direktutgång till en täckt terrass, samt ett badrum. Övriga faciliteter av detta trevliga hus är bl.a. centralvärme (el), luftkonditionering varm/kallt i sovrummen, ett stort gemensamt poolområde samt p-plats för ett fordon. Den idylliska stranden i Illetas, den fashionabla marinan Puerto Portals samt golfbanan Royal Bendinat finns i närområdet. Bra bussförbindelser gör det lätt att ta sig till närbelägna Palma. Med bilen tar det inte mer än 7 minuter.

 • Boyta

  85m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  8124
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: