Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villadröm med havsutsikt omgiven av palmer samt underbar swimmingpool - Sold

Fakta Bilder

410m2 4 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Detta stilfulla hus med separat gästvinge är beläget i det eftertraktade område Marmacen i Puerto Andratx och erbjuder en enastående vy över det öppna havet och marinan. Den vackra tomten med palmer, fin växtlighet och den härliga poolen är på 850 kvm, bostadsytan är 410 kvm och sköna solterrasser både med och utan tak är tillsammans 85 kvm stora. På två våningsplan fördelas en rymlig salong med öppen spis, en matsal och ett komplett utrustad kök som är öppen mot matsalen, fyra sovrum, samtliga med sina egna lyxiga badrum samt ett grovkök. Övriga faciliteter av detta eleganta hem är bl.a. luftkonditionering varm/kallt, alarmsystem samt ett garage. Puerto Andratx med sin pittoreska småbåtshamn, restauranger, barer och shopping ligger bara minuter bort. Öns huvudstad Palma nås på 25 minuter med bilen.

 • Boyta

  410m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  104189
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: