Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant havutsikt leilighet nær krevde Beach Club i Cala Llamp - Sold

Fakta Bilder

100m2 3 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den mycket modernt designade lägenheten med havsutsikt i Puerto Andratx har nyligen helrenoverats där endast de bästa materialen används. Våningen är på ca 100 kvm, en mycket användbar överbyggd terrass på 9 kvm samt en öppen terrass på 11 kvm och innehåller ett ljust vardagsrum med matplats och med stora dörrpartier som öppnar sig mot terrassen, köket som är i öppen planlösning och helt komplett utrustad. Två sovrum som delar på ett badrum samt huvudsovrummet som har eget badrum en suite och utgång mot terrassen. Våningens förstklassiga utrustning är luftkonditionering varm/kallt, golvvärme och tvåglasfönster. I närheten finns den tjusiga Beach Club Cala Llamp, den pittoreska hamnen i Puerto Andratx med förstklassiga restauranger, barer och butiker samt flera vackra sandstränder.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2538
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: