Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Moderne leilighet i nybygd bolig svært nær den vakre stranden i Camp de Mar - Sold

Fakta Bilder

78m2 2 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Detta moderna tjusiga hem finns i ett nyligen färdigställd exklusiv residens med tre härliga swimmingpooler och vackert anlagd Medelhavsträdgård i Camp de Mar, helt nära den omtyckta golfbanan och den pittoreska fiskehamnen Puerto Andratx. Lägenheten är på 78 km med en terrass på ca 8 kvm under tak och består av rymligt vardagsrum/matsal med utgång mot terrassen, det komplett utrustade köket i öppen planlösning med matplats och angränsande grovkök, gäst-wc, ett stort sovrum med badrum en suite, samt ytterligare ett sovrum och ett separat badrum. Övriga faciliteter av detta eleganta och bekväma boende är luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster samt två p-platser utomhus. Residenset ligger helt nära den vackra sandstranden av Camp de Mar och det populära Puerto Andratx med många bra restauranger, barer och exklusiv shopping.

 • Boyta

  78m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2543
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: