Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Superb ateljé med loft karaktär i centrum av Palma Mallorca - Sold

Fakta Bilder

275m2 3 Sovrum i Palma - Sold

Ljus och modern designad är denna vackra ateljé som ligger i Palma och har ett konstruerat område om ca 275 kvm samt en fantastisk solterrass på ca. 60 kvm. Studion är uppdelad i två områden. I ett område finns en rymlig ateljé med ett kök, ett badrum samt två rum som kan användas enligt önskemål. Genom en uteplats når man den andra delen av bostaden som är uppdelad i ytterligare två rum, en gästtoalett och en solterrass. Det finns en licens för att bedriva en verkstad för konsthandverk. Palmas centrum med dess talrika restauranger, barer och shoppingmöjligheter kan nås på några minuter.

 • Boyta

  275m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  3114
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: