Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig Villa i Medelhavsstil i exklusivt läge - Sold

Fakta Bilder

180m2 4 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Denna charmiga villa med separat gästlägenhet ligger i Bendinat med en magnifik utsikt över det vackra landskapet och havet. Villan ligger på en tomt om 854 kvm med en bostadsyta på ca. 180 kvm, flera öppna och täckta terrasser på 79 kvm, en välskött trädgård, en fantastisk pool samt en gästlägenhet med egen ingång som är inredd med ett allrum/sovplats och ett badrum. Villans två våningsplan innehåller i entréplan det rymliga vardagsrummet/matsalen med öppen spis, ett komplett utrustat kök, en gästtoalett, ett sovrum med badrum en suite samt ytterligare ett sovrum som idag används som kontor. Nästan alla rum på denna nivå har tillgång till solterrasserna, trädgården och det fantastiska poolområdet. En trappa upp finns ett sovrum, ett badrum samt ett allrum med pentry, som skulle kunna användas som ett extra sovrum. Allrummet och sovrummet har dessutom access till en underbar terrass med utsikt över havet. Övriga faciliteter och utrusnting som detta vackra hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (gas), isolerglas, automatiskt bevattningssystem för trädgården och ett dubbelgarage. I omedelbar närhet ligger den exklusiva marinan Puerto Portals med dess imponerande yachter, exklusiva restauranger och barer. Golfbanan Royal Bendinat finns också bara några bilminuter bort.

 • Boyta

  180m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2682
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: