Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Frontline-drömvilla med privat strand - Sold

Fakta Bilder

370m2 4 Sovrum i Capdepera - Sold

Det är svårt att tänka sig ett bättre läge för den som älskar havet. Här på en sluttning i det exklusiva Cala Provensals, på Mallorcas nordöstra kust ligger detta drömhem med fantastisk havsutsikt och med trappor ned till havet och morgondoppet. Fastighetens tomtmark är hela ca 2126 kvm stor med en frodig medelhavsträdgård, swimmingpool och flertal solterrasser. Boytan är omkring 370 kvm fördelade på tre plan på olika nivåer och innehåller i huvudentrén stor välkomnande hall, salong med öppen spis och terrassutgång, ett komplett utrustat kök med matplats och med en uteplats utanför, två sovrumssviter – ett av dem med dressingroom och privat terrass samt ett separat badrum. Dessutom finns på detta plan en stor tvättstuga, ett taktäckt sommarkök med stor matplats och en vacker innergård. På nedre planet ligger ytterligare två sovrumssviter med terrassutgång samt vid sidan om en liten byggnad som passar till gästrum, extra sovrum eller som kontor. Därutöver erbjuder detta drömhem en vacker takterrass och ett s.k. ”Tower-sovrum” med fin utsikt. Övriga faciliteter inkluderar tvåglasfönster, värme (gas), delvis golvväme, automatiskt bevattningssystem för trädgården, en bodega, grillhörna samt ett garage. Villan ligger i Cala Provensals, omgiven av det mallorcinska landskapet, azurblått hav och vackra tallskogar. Canyamels golfbana nås på några minuter.

 • Boyta

  370m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9080
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: