Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idyllisk landsted med en separat gjestehus omgitt av en grønn oase - Sold

Fakta Bilder

430m2 5 Sovrum i Calvia - Sold

Detta hus med ett separat gästhus ligger omgiven av en typiska Mallorca natur nära Calvía med en fantastisk vy över bergen och landskapet. På en tomt om 4000kvm ligger denna omsorgsfullt renoverade fincan med en boyta på 430kvm. Öppna inbjudande terrasser på 200kvm och täckta terrasser på 20kvm, här finns även en fantastisk pool samt en färggrann trädgård fylld med palmer och olivträd som understryker den mysiga Medelhavsatomsfären till detta vackra lantgods. Detta är en tvåplans villa och på entréplan finns ett vardagsrum och matsal, en mysig lounge med brasa samt ett modernt fullt utrustat kök med en öppen spis i traditionell Mallorcastil. På det övre planet finns fyra sovrum, två av dem med eget badrum, på detta plan finns även ett separat badrum. Dessutom finns det ett separat gästhus med sovrum och ett badrum. De bekvämligheter som huset är utrustat med är luftkonditionering i sovrummen kall/varm, centralvärme (olja), larmsystem, vackra träbjälkar och en carport för två bilar. I omedelbar närhet finns flera golfbanor och bedårande sandstränder. Den nobla marinan Puerto Portals med sina exklusiva restauranger, barer och butiker nås på en cirka 15 minuters bilfärd.

 • Boyta

  430m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  4004
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: