Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Superb villa i eftersökt läge med strålande panoramavy - Sold

Fakta Bilder

277m2 3 Sovrum i Costa de la Calma - Sold

Detta vackra hem med fantastisk panoramautsikt över bukten i Santa Ponsa och Paguera totalrenoverades år 2013 och är belägen i lugnt område i Costa de la Calma. Villan ligger på en tomt om ca. 771 kvm och har en bostadsyta på ca 277 kvm, flera öppna och täckta terrasser på ca. 150 kvm, en välskött palmträdgård och en fantastisk infinity-pool. Tvåplansvillan innehåller i entréplan: ett rymlig vardagsrum med matplats och öppen spis samt terrasstillgång, köket som är komplett utrustat med angränsande grovkök samt en gästtoalett. En trappa ned finns huvudsovrummet med privat badrum en suite samt ytterligare två sovrum, båda med privata badrum en suite samt ett förråd. Nästan alla rum på detta våningsplan har tillgång till de fina solterrasserna och det underbara poolområdet. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara boende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, isolerglas, centralvärme, automatiskt bevattningssystem för trädgården, video intercom samt en p-plats. Villan ligger mycket nära flera vackra sandstränder och den exklusiva marinan i Puerto Portals med dess utsökta restauranger, barer och lyxig shopping.

 • Boyta

  277m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2645
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: