Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik etagevåning med takterrass i hjärtat av La Lonja, Palma - Sold

Fakta Bilder

162m2 3 Sovrum i Old Town Palma - Sold

Denna underbara nyrenoverade etagevåning med stor takterrass finns i ett nyligen totalrenoverad lägenhetskomplex i centrum av La Lonja i Palma. Etagevåningens bostadsyta är på 162 kvm med en stor takterrass på ca 43 kvm och omfattar på entréplan tre sovrum, två badrum och ett grovkök. En trappa upp ligger det rymliga vardagsrummet/matsalen samt det komplett utrustade köket, allt i öppen planlösning och med den stora takterrassen utanför med en underbar utsikt över gamla stan i Palma. Övriga faciliteter som etagevåningen erbjuder är tvåglasfönster, en förinstallerad luftkonditionering varm/kallt samt en privat uppgång till hiss. Palmas centrum med dess talrika restauranger, barer och shoppingmöjligheter nås på bara några minuter.

 • Boyta

  162m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  3023
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: