Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Egendom i Medelhavsstil med huvudbyggnad och gästhus samt underbar utsikt ö - Sold

Fakta Bilder

294m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Detta charmiga hem byggd i lantlig stil med huvudbyggnad och gästhus ligger i Bendinat, ett av de mest exklusiva bostadsområdena på Mallorca. Fastighetens markyta är ca 3166 kvm, bostadsytan av båda byggnader är ca 294 kvm, härliga terrasser både överbyggda på ca 30 kvm, öppna solterrasser ca 57 kvm, en härlig färgstark trädgård samt ett fantastiskt poolområde. Bostadsytan fördelas enligt följande: huvudbyggnaden innehåller vardagsrum med matplats, öppen spis och utgång mot solterrassen, trädgården och poolområdet, köket som är komplett utrustad, ett gäst-wc samt fyra sovrum, två av dem med badrum en suite och de andra två delar ett badrum. Det separata gästhuset är inredd med ett vardagsrum/sovrum och kamin, ett badrum och en bastu. Övriga faciliteter som detta mysiga hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme i badrummen, alarmanläggning, isolerglas, solceller för uppvärmning av vatten, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett garage. Helt nära finns den kungliga golfbanan av Bendinat, den fashionabla marinan Puerto Portals med dess exklusiva shopping, restauranger och barer samt ett flertal fina stränder i närheten.

 • Boyta

  294m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2634
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: