Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Storslagen egendom med betagande utsikt över havet och med separat gästhus - Sold

Fakta Bilder

600m2 7 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Den högkvalitativa mycket stiliga egendomen är riktat mot söder och finns i Puerto Andratx med en oslagbar panoramautsikt över havet. Fastigheten förfogar över en markyta på ca 1930 kvm, en boyta på ca 600 kvm, ett flertal öppna och överbyggda terrasser för både sol och skugga på sammanlagt ca 310 kvm, en fantastisk swimmingpool och en välvårdad trädgård med oliv- och palmträd. Huset är byggd i två våningsplan. Från entréhallen leder en trappa ned till ett rymligt vardagsrum med öppen spis, matsal, bibliotek, vinkällare, ett komplett utrustat kök med två grovkök intill, ett gäst-wc samt ett sovrum med badrum en-suite. I övervåningen finns det rymliga huvudsovrummet med badrum en suite och dressingroom samt ytterligare tre sovrum, ett av dessa med privat badrum en suite och ett separat badrum. Därutöver finns ett separat gästhus på tomten som är inredd med ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta drömhem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (gas), isolerglas, video intercom, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem samt ett garage med plats för fyra fordon och flera p-platser utomhus.

 • Boyta

  600m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  2641
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: