Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vakre hus i frontlinjen bolig med direkte tilgang til sjøen - Sold

Fakta Bilder

150m2 2 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Detta härliga radhus ligger i första linjen utmed havet i eftersökta Camp de Mar. Här åtnjuts en enastående panoramautsikt över det öppna havet. Den ljusa och mycket välplanerade bostaden har en boyta på hela 150 kvm, en fantastisk solterrass på ca 20 kvm med en helt underbar havsutsikt samt en egen tropisk trädgård på ca 50 km. Njut av en egen badplats direkt vid havet. Själva området är belägen i en tropisk Medelhavsträdgård samt har en stor pool direkt vid havet. Huset är uppdelat i ett ljust vardagsrum med öppen spis och stora dörrar som mynnar ut till terrassen, ett öppet fullt utrustat kök samt ytterligare ett vardagsrum. I huset finns två mycket välplanerade sovrum var av ett av dem är en suite, det andra sovrummet har ett eget separat badrum. Huset har även en vinbodega, en gästtoalett samt ett praktiskt förråd. Bostaden är utrustad med all tänkbar komfort så som centralvärme, golvvärme, luftkonditionering kall/varm, larmsystem samt två privata parkeringsplatser. Alldeles i närheten ligger den exklusiva marinan Puerto Andratx med många restauranger, barer och butiker. Här finns även flera golfbanor. Huvudstaden Palma nås med bil på ca 20 minuter.

 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  2424
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: