Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ljus lägenhet belägen i förstalinje med en fantastisk panoramavy och nära t - Sold

Fakta Bilder

100m2 3 Sovrum i Porto Portals - Sold

Denna charmerande lägenhet i första linjen mot Medelhavet ligger i ett trevligt och vackert residens i Puerto Portals med en enastående panoramavy över den eleganta marinan och det öppna havet. Lägenhetens boyta är på 100 kvm och har en solterrass på omkring 16 kvm. Bostaden omfattar ett vardagsrum och matsal med utgång till terrassen med sin vackra havsutsikt, ett fullt utrustat kök samt ett sovrum med ett tillhörande badrum. Utöver detta finns ytterligare två sovrum och ett badrum. Det fina poolområdet och direkt tillgång till havet är ett extra plus och förhöjer detta trevliga boende avsevärt. En p-plats tillhör också våningen. Precis i närheten finns två underbara stränder och den nobla marinan med exklusiva yachts, butiker och restauranger. Huvudstaden Palma tar man sig till på en ca.10 minuters bilfärd.

 • Boyta

  100m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  8135
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: