Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv nybyggd villa i Costa d´en Blanes - Sold

Fakta Bilder

460m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Detta eleganta nybyggda hus i söderläge ligger helt nära den exklusiva marinan Puerto Portals och är uppförd med endast material av högsta kvalitet. Villans 480 kvm bostadsyta fördelas enligt följande: en stor salong med matplats, ett komplett utrustat öppet kök av Birgit Müller, fyra sovrum, alla med privata lyxiga badrum en-suite samt ett arbetsrum som också passar som sovrum. Från nästan alla rum kan man njuta av en härlig utsikt över havet och det vackra landskapet. Villan är omgiven av ett flertal terrasser, både med och utan tak samt en trevlig trädgård. För att garantera den privata sfären är infinity-poolen och grillområdet placerad på baksidan av huset.

Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra boende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, eleganta trägolv, solceller. Det finns en hiss i huset och ett garage med plats för två fordon.

 • Boyta

  460m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2716
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: