Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exclusive golf villa in Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

153m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Den komfortabla villan med en bostadsyta av 183 kvm finns i en mycket eftersökt residens direkt vid golfbanan med stort gemensamt poolområde. Villans två vånngsplan innehåller i entréplan ett vackert och stort vardagsrum med matsaldel och öppen spis, ett komplett utrustad kök i öppen planlösning samt ett gäst-wc. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot utemiljön. En trappa upp finns huvudsovrummet med badrum en-suite och privat terrass med utsikt över golfbanan. Dessutom finns här ytterligare två sovrum och ett badrum.

Huset är omgiven av en underbar subtropisk trädgård på en tomt om ca 400 kvm och är helt insynsskyddad. I trädgården finns ett utrymme med separat ingång passande som kontor eller sovrum. Här finns också en bastu med utedusch och ett sommarkök. Övriga faciliteter och utrustning som detta mysiga hem erbjuder är ett stort garage med förråd, elvärme och luftkonditionering varm/kallt.

Läget är perfekt, alldeles intill golfbanan och bara några steg till Country Club Santa Ponsa. Den exklusiva marinan av Port Adriano med dess talrika restauranger och barer är bara 5 bilminuter bort. Palma stad nås på ca 15 minuter och till flygplatsen tar det ca 25 minuter.

 • Boyta

  153m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  2715
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: