Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa nära havet i eftertraktad läge - Sold

Fakta Bilder

288m2 5 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Den eleganta villan med utsikt över havet totalrenoverades nyligen och ligger i Costa de’n Blanes, med promenadavstånd till exklusiva marinan Puerto Portals. Villan ligger på en tomt om ca 1150 kvm och har en bostadsyta på ca 288 kvm, ett flertal öppna och överbyggda sköna terrasser om ca 200 kvm tillsammans, en fantastisk pool och en välvårdad palmträdgård. Huset är uppdelad i två våningsplan. På entréplan finns ett vardagsrum och matsal med öppen spis och tillgång till en terrass med utsikt över havet, ett komplett utrustat kök med angränsande ekonomiutrymmen, ett sovrum med badrum en suite samt två sovrum som delar ett badrum. På den lägre nivån finns ytterligare två sovrum, båda med privata badrum en suite och med access till sköna solterrasser, poolområdet och trädgården. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, rörelsedetektorer, video intercom, automatiskt bevattningssystem, alarmanläggning samt ett garage. Den lyxiga marinan av Puerto Portals med dess exklusiva restauranger, barer och shopping finns helt nära och Palma stad är bara 7 bilminuter bort.

 • Boyta

  288m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2648
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: