Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla med vidunderlig panoramautsikt över land och hav i exklusivt områ - Sold

Fakta Bilder

348m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Detta eleganta boende med sin enastående panoramablick över det mallorkinska landskapet och Medelhavet ligger i det omtyckta villaområde av Costa d’en Blanes, endast några minuter från den exklusiva marinan av Puerto Portals. Fastighetens tomtareal är 870 kvm med en bostadsyta på 348 kvm, diverse både öppna och överbyggda sköna terrasser för både sol och skugga på ca 115 kvm sammantaget. Den fantastiska uppvärmningsbara swimmingpoolen och den välvårdade trädgården gör detta boende till en komplett enhet. Husets tre våningsplan innehåller i entréplan: ett sovrum med privat badrum en suite och med utgång till en terrass samt två sovrum och ett separat badrum. En trappa ned finns vardagsrum/matrum med öppen spis, köket som är komplett inredd med ett förråd intill, en separat toalett samt huvudsovrummet med badrum en suite. Nästan alla rum på detta plan leder ut mot solterrasser och det magnifika poolområdet. I bottenvåningen finns en bastu, ett grovkök och ett förråd. Övriga faciliteter och utrustning som detta stiliga hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, isolerglas, centralvärme, golvvärme, video intercom, alarmanläggning, en grillplats, automatiskt bevattningssystem samt en p-plats. Bostaden finns helt nära den exklusiva yachthamnen Puerto Portals med dess flotta restauranger, barer och exklusiv shopping och till Palma tar det inte mer än ca 8 bilminuter.

 • Boyta

  348m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2658
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: