Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Medelhavsvilla med vacker vy över bergen och landskapet - Sold

Fakta Bilder

300m2 4 Sovrum i Cas Catala - Sold

Detta charmerande hem ligger i Ca’s Catala med en underbar blick över det vackra landskapet och bergen. Fastighetens tomtareal är ca 1006 kvm med en bostadsyta på ca 300 kvm, flera mysiga både öppna och överbyggda terrasser på ca 81 kvm tillsammans, en skön swimmingpool och allt omgiven av en välvårdad trädgård. Tvåplansvillan omfattar i entréplan: det rymliga vardagsrummet med matplats och öppen spis, köket som är komplett utrustad, ett sovrum med badrum en suite samt ett gäst-wc. Samtliga rum på detta plan öppnar upp mot den stora överbyggda altanen. En trappa ned ligger huvudsovrummet med privat badrum en suite och walk in wardrobe, ytterligare två sovrum med privata badrum en suite samt ett arbetsrum och en bastu. Nästan alla rum leder ut mot solterrassen och poolområdet. Övriga faciliteter och utrustning som detta trevliga boende erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, isolerglas, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett dubbelgarage.

 • Boyta

  300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2639
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: