Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik mulighet! Fantastisk leilighet i den historiske delen av Palma svært n - Sold

Fakta Bilder

55m2 1 Sovrum i Palma - Sold

Detta förtjusande och mycket stilfullt inredd appartement ligger i den vackra gamla stadsdelen av Palma, bara några minuters promenad från den mäktiga katedralen. Våningen är byggd i 2 etage och helrenoverades i augusti 2010 med mycket hög standard och smakfulla inredningsdetaljer. Lägenheten har en egen ingång och kan liknas vid ett eget litet stadshus. En trappa leder upp till första etagen som är inredd med ett sovrum med badrum en-suite. I den övre etagen finns vardagsrummet med träbjälkar och ett öppet komplett utrustat barkök med utgång till en liten balkong. Övriga faciliteter av våningen är parkettgolv, luftkonditionering varm/kallt, tvåglasfönster samt en osmose filtreringsanläggning som gör det möjligt att dricka stadens kranvatten. Här bor man i händelsernas centrum med restauranger, barer och shopping runt hörnet.

 • Boyta

  55m2
 • Sovrum

  1
 • Property ID

  2466
 • Badrum

  1
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: