Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Excellent villa med hänförande havsutsikt i Canyamel - Sold

Fakta Bilder

375m2 4 Sovrum i Capdepera - Sold

Denna moderna villan i soliga sydvästläge renoverades 2014 med material av mycket hög kvalitet och finns i Canyamel med förstklassig läge. Fastighetens tomtyta är på ca 975 kvm varav bostadsytan upptar ca 375 kvm, en fantastisk utemiljö med stora terrassområden, mysiga viloplatser, en saltvatten-infinity pool med barndel och allt omgiven av en vacker trädgårdsanlägning i medelhavsstil. Husets två plan fördelas på: i gatuplan ligger dubbelgaraget och villans ingång. Nedra våningsplan har högt i tak med snygga träbjälkar, ljust vardagsrum med öppen spis och utgång till en överbyggd terrass med panoramablick, ett modernt komplett utrustat kvalitetskök med köksö, matplats och terrassutgång, ett sovrum också det med terrass, ett badrum och en tvättstuga. Ytterligare en trappa ned finns huvudsovrummet med privat badrum en suite och jacuzzi smt utgång mot poolområdet. På detta plan ligger dessutom två sovrum med terrassutgång samt ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta underbara hem erbjuder är bla oljepanna, tvåglasfönster, automatiskt bevattningssystem för trädgården, elektrisk garageport samt en grillhörna. Villan ligger nära golfbanan i Canyamel och bara några minuter till fina sandstränder, gamla ruiner, grottor samt restauranger, barer och butiker.

 • Boyta

  375m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9052
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: