Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker Villa i Medelhavsstil på toppläge - Sold

Fakta Bilder

500m2 6 Sovrum i Son Vida - Sold

Intill golfbanan i det fashionabla Son Vida, ligger detta inbjudande och stilfulla hus på en markyta om 2006 kvm, en bostadsyta på 500 kvm, underbara terrasser, både med och utan tak på ca 100 kvm tillsammans, en välvårdad trädgård med bl.a. palmträd, en skön swimmingpool och inte minst en gästvåning som är inredd med ett sovrum, ett badrum och ett pentry. Tvåplanshuset innehåller i entréplan: en rymlig salong med kamin och med access till terrassen och poolområdet, matsal, köket som är komplett utrustad, två sovrum båda med privata badrum en suite samt ett gäst-wc. En trappa upp finns huvudsovrummet med badrum en suite och med utgång mot en privat terrass, ett gym samt ytterligare två sovrum, båda med privata badrum en suite. Övriga faciliteter som detta vackra hem erbjuder är luftkonditionering varm/kallt, centralvärme (gas), video intercom, automatiskt bevattningssystem samt ett garage.

 • Boyta

  500m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2638
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: